Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mixér

Příspěvky

Gurmánské festivaly: Květen patří milovníkům dobrého jídla, vinařům i pivařům

28. 4. 2010

Letní gurmánská sezona začíná. Květen, měsíc lásky, jakoby se stal pro tento rok i měsícem milovníků dobrého jídla a pití. Ti totiž mohou vyrazit hned na několik festivalů, kde ochutnají netradiční vína, piva z malých sklepů, cizokrajné lahůdky i klasickou českou kuchyni.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mixér | Komentářů: 0

V Hiltonu to roztočí po turecku

26. 2. 2010

Vybaví se vám pod tureckou kuchyní jedině turecký med? Potom zajděte do hotelu Hilton, kde vás okouzlí speciální turecké menu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mixér | Komentářů: 0

První biojatka v Česku: Kvalitnější maso zaručí porážka bez stresu

25. 2. 2010

Nejíte maso, protože vám vadí neetické zacházení se zvířaty na jatkách? Svůj postoj můžete změnit díky přístupu biofarmy Sasov u Jihlavy, která založila první česká biojatka. Budou rovněž jedny z mála v celé Evropě.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mixér | Komentářů: 0

Francouzské speciality v českém obchodním centru

7. 12. 2009

Křupavé bagety, lahodné paštičky, lanýže, pravé šampaňské. Symboly země galského kohouta mohou zamířit z trhu přímo na váš předvánoční stůl.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mixér | Komentářů: 0

Mikuláš vám nadělil kila ořechů. Co s nimi?

6. 12. 2009

Nelouskejte ořechy jako Marfuša, dejte si je stylově!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mixér | Komentářů: 0

Perníková čokoláda v retro cukrárně

1. 12. 2009

Láká vás horká čokoláda s příchutí mandlí nebo chilli? Pak právě pro vás otevřela Čokoládová cukrárna.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mixér | Komentářů: 0