V Hiltonu to roztočí po turecku
Menu připravené šéfkuchařem Gurdacem, který pochází z Istanbulu, můžete ochutnat při turecké noci, která proběhne 3. března od 19:30.
Za 1190 Kč ochutnáte jako předkrm Tradiční turecké meze. Hlavní chod tvoří pečený lilek plněný cibulí a paprikou s omáčkou z pečených paprik a krémového sýru, dále ochutnáte jehněčí kotlety pečené na grilu, hovězí a kuřecí medailonky a hovězí kofta s jogurtem a pita chlebem.
Jako moučník budou v restauraci hotelu Hilton podávat rýžový puding, dýně a piškot v sirupu, medovou baklavu a sorbet z granátového jablka.
Atmosféru podtrhne i typická vodní dýmka, vybraná vína, živá hudba a šálek silného a sladkého tureckého čaje.
Objednávat můžete na restaurants.prague@hilton.com